Despre Noi

Despre Noi

Cabinetul de Avocat Nicolae Babeanu a fost inființat in anul 2012 și reprezintă munca de avocat specializat în domeniul penal, din anul 2010. Titularul cabinetului este avocat drd. Nicolae Băbeanu.

Deviza noastra are la baza valori precum seriozitate și profesionalism la nivel cât mai înalt.

Experiența profesională a avocatului titular drd. Nicolae Băbeanu spune totul despre profesionalismul, seriozitatea precum și calitatea serviciilor prestate. Având la baza specializare in domeniul intelligence, este membru al Baroului Prahova din anul 2010. Pe lânga Facultatea de Drept, domnul Avocat drd. Nicolae Băbeanu mai este absolvent al unui Master în domeniul Științelor penale și criminalistică și al unui Master în domeniul Managementului informațiilor din cadrul Academiei Naționale de Informatii „Mihai Viteazul”. În prezent este doctorand al Școlii Doctorale din cadrul Institutului de Cercetari Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Romane.

Din anul 2011 este membru al Asociației Române de Știinte Penale, fiind și cenzor al ARSP. Din anul 2013 este membru al Asociației Criminaliștilor din România.

Perfecționarea profesională este una continuă, aspect evidențiat și prin prisma nenumăratelor articole în domeniu și a lucrărilor științifice publicate în reviste de specialitate și în cadrul conferințelor de specialitate.